API returning blank responses for valid current trip ids

The Realtime GTFS feed is returning blank entities for API calls with valid trip ids (i.e. trips that should be currently running)

Attachments

Comments

  •  
    Thank you for your feedback. We have forwarded your query to our developers to see if it’s a quick fix or not. Either way we’ll look to have an update back to you in the next 2 weeks.
    Posted by Hidden Thu, 26 Mar 2020 19:20:18 GMT
  •  
    Our developers are unable to replicate the issue. Can you please advise on how you were able to obtain the blank entities? It would help if you can walk us through steps you did before you came up with the blank responses. Thank you.
    Posted by Hidden Wed, 08 Apr 2020 22:57:32 GMT
  •  
    I met the same problem with real time entity is null in the response. A screenshot is attached. Thanks
    Posted by Hidden Wed, 15 Apr 2020 03:06:25 GMT
  •  
    Thank you for the information. It has been forwarded to our developers. We are awaiting for their reply. Thank you.
    Posted by Hidden Thu, 16 Apr 2020 20:05:32 GMT
  •  
    We have been in contact with our developers and they have runs tests using valid data and all results have returned correctly. However, if some of the values of the parameters given in the query are incorrect, the API will correctly return a blank answer. If you experience this issue again, please update us with all the query parameters and details so we can use it for troubleshooting.
    Posted by Hidden Mon, 20 Apr 2020 02:47:38 GMT


You're not signed in. Please sign-in to report an issue or post a comment.